Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatal älskog

Hon väntade i döden,
utsvulten kärlek,

förnam,
hatet,

flytande ilska,
väntade,

bortom solen,
skar rymden fri i början,

i våra själar tvingades ångest ned,
på knä, dödad smärta,

vi besitter kunskapen,
de svartas poeter från ingenstans,

de fatala,
de kära,

levand,
de som ser erat helvete,

önskningar flyr,
dina ögon inatt,

vi älskar imorgon,

fatal




Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-17 21:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
vackert älgskog natt
2009-09-17

    J. Herward
skitbra! ''vi svarta poeter'' de va ett snyggt drag som ur en bok:D
2009-09-17

  LenaJohansson VIP
sammansatt och välskriven
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth