Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenen

ont har livet gjort dig
skonlöst sårat din själ
du har förslutit det yttre
men vill ändå allas väl
för bakom den hårda fasaden
finns värmens ljus
som ska lysa dig tillbaka
till kärlekens famn
jag älskar dig stenen
med alla känslors rus
snälla hitta tillbaka
för jag tror på dig
du fina sten bland grus




Fri vers av Drömkram
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-17 21:27



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Läser igen och igen..
2009-09-19

  Mygg
Vilken vacker text, fylld av ömhet och kärlek!
Skänker värme till en liten sten där ute i kylan.
2009-09-19

  stenen/ Yv Ericsson
Jag älskar dig, till havet ebbat ut...Bokmärker givetvis. Hur kan du känna mig så väl?!
2009-09-19

  Havsbris
Så kände/känner
oss alla någon
gång eller några
gånger i livet...

Och,
man lär sig att de
som verkar oviktiga
saker blir stora och
nödiga!

Så är kärleken, så är livet
så är det med det flesta,
dina känslor känns
starka och gör en att
tänka genom en del ...

Sten eller inte, metaforer
eller inte, du änvanda
en bild som är större än
verkar, även här ja, är
detaljer viktiga ;o))))))))))

Stenar som alla trampa
och går på, stenar som
berättar, skrattar eller
gråter människas och
naturens historia...

Och,
finns skönheten i det
fula... Bara din själ och
hjärta kan se, om du
vill!!

BRAVO!!!!!!!!!
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram