Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenfyllt hjärta




vem var jag,

om det nu var så enkelt

att gå


för dig, betydelsen

all den kärlek, förklaringar

din bedjan


jag älskar

inte längre någonting

med oss, trånar

efter steg vi aldrig tog..


två fingrar

lockade du in i mig

tryckte till, stängde dörren

bakom ditt skamböjda huvud,


och gick





...












Fri vers av m.ricknell
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-17 22:21



Bookmark and Share


  blaite
Shit va tungt..
2009-09-21

  Baystream
Sjukt bra, du förmedlar känslan hopplös vädjan klockrent.
2009-09-18

  peter markurth
mycket bra text
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell