Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Slog en sanning blodig,
liggande i snön,

judar leker där,
de tror,

vet ej,
mördar konstant,

de små,
evigheter styr krampen i din själ,

humanismen är ett otyg,
dagens nirvana,

i dont care,
samma känsla målar upp din skönhet,

spunnen ur en dröm,
då vi älskar i natten vet jag att tiden är kommen,

förenen eder,
dags att kämpa,

kriget börjar,
vi är alla de små,

de besuttna,
de med tankar och känslor,

de som äger det vi tar,
de kära är blinda i natten,

kontemplation




Fri vers av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-17 22:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
så bra så bra
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth