Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de älskade i gryningen

Han väntade i dimman,
kärleken,

stal,
allt

hon såg deras sanning vakna,
log mot dagen,

silverkvinnans kyss blev verklig,
hans lem i hennes sköte,

blöta stön,
han kom i henne,

varm kärlek,
flyter nu,

morgonkyssens verklighet,
doften av en sanning,

de längtande,

log




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-18 10:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ljuvt o vackert om kär lek...
2009-09-18

  Fånga dagen
vackert denna väntan
kram ak
2009-09-18

  LenaJohansson VIP
fint
2009-09-18

  Alexander Gustafsson
verkligen uppfriskande ord,

tackar Peter för dem...

uppskattar de fina inslagen och det flyter bra som en bör...

denna slog som en våg,

men de var mer än grus som du tog med dig ut...
2009-09-18

  Lindsy
Mmm.. Gillar den här.
Låter som ett fint sätt att börja dagen på.
2009-09-18

  Ulf Lagerholm
ja om alla och envar fick möjligheten rymmas av en sådan morgonnåd skulle def. världen te sig annorlunda, din slinga är vacker, nära
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth