Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i ett nät

Jag försöker att prata när jag öppnat min mun
Men när jag ser på dig blir jag alldeles stum.
Jag känner hur dina stränga ögon iakttar mig
Jag är fängslad i ett nät av lögner hos dig.
Jag försöker att bygga upp ett försvar
Men det rasar på bara några dar.
Min själ har äntligen vaknat
Nu vet jag vad jag alltid saknat.
Nu är det dags för mig att ta steget ut
Och jag vet att ingenting blir som förut.
Nu går jag och det du sagt jag glömmer
Och mina känslor jag för alltid gömmer.
Det är slut och jag är äntligen fri
Vi borde vetat att det aldrig kunde bli vi




Fri vers av Siarnia
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siarnia
Siarnia