Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddad stämning

Skyddad stämning andas blod,
nyckelringen brister,

de konstanta verifieringarnas natt,

frekvenser,

de basala,
skuggdrömmar,

ett hjärta,
banaliteten i en dröm,

urmodern skriker,

glömska




Fri vers av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth