Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barriärer

Sammanhangen,
segrar,

de syner vi besegrar vet att tala,
språken varierar,

kärlek i ett hjärta,
du svider,

asfalterad synaps,
defekt list,

förenar,
ungdom


grönskan flyr i nuet




Fri vers av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-18 17:10



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
starka barriärer!
2009-09-19

  poetryGirl
yeah
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth