Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet

Ta min saknad,
natten,

barriären,
det fördolda,

du vilar,
i min sanning,

vi älskar,
drömmar ser,

skepnader,
sy fast,

tillvaron,
i ett slitet hjärta,

förenas,
det vackra nu,

vår kärlek varar,
evig synd,

blommar,
hänsynslöst tar jag dig,

din kropp,
skriker,

sanning,
blodsbanden förenar snart,

de intellektuella kvasarernas tyrrani,
skeenden,

ekar lågt,
vår kärlek,

finner kvarkar,
lagras,

dna förnimmer,
obruten kjedja,

evigheten,
resonansen klyver,

de fattigas empati,
lögnen,

förslavade,
dömda,

synbara,
mål,

oändlig stjärnglans flyter,
mellan tankar,

nuet flyr,

vi




Fri vers av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-18 17:38



Bookmark and Share


  Fånga dagen
underbart jag vet vad saknad vill säga
kram ak
2009-09-18

  LenaJohansson VIP
fint. emotionella band..
2009-09-18

    Ken Cassel
Verkligen tjusigt
Jag kunde se dina innersta tankar
Tror jag

Mvh

Ken
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth