Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varat styr

Skroderande brus flyter i tidens vindar,
försvagas sakta,

förenas med din kropp i saknaden,
då vi knullar i sanningens dilemma,

kysser visdom,
tillsammans,

dina stön förevigar,
varat,

styr




Fri vers av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-18 17:49



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
jag blev helt tagen...

underbar...
2009-09-19

  stenen/ Yv Ericsson
Så mycket mening, så jag vet inte vad jag skall börja. Mycket väl beskrivet.
2009-09-18

  Fånga dagen
varat är underbart fint
kram ak
2009-09-18

  LenaJohansson VIP
för ett ögonblick eller evighet i tid
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth