Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

Tränger undan,
anledning,

förlorat,
hoppet rasar,

ned i drömmarna,
ett stoft,

dimma




Fri vers av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-09-19 04:40



Bookmark and Share


  Havsbris
Dimman kan väl
vara också jordens
andning...

Vattensfall ord,
havets hemligheter...
;o))))))))))))

Det positiva i det
negativa, som
balensera ens liv!

Jag tycker om dimman
som naturens levande
kraft;

dimman i hjärtat som
läser här kan bli fatal
om man inte blåser ljus
och värm i det...

Bravo!!!
2009-09-20

    Bodil Sandberg
Så väl du fångar det..onekligen känner man igen!
2009-09-20

  * Ammi *
ja en igenkännande känsla som du beskriver så bra här,
2009-09-19

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2009-09-19

  Monika A Mirsch VIP
... så förflyktigas det som någongång var ... super:
"ett stoft,

dimma"
2009-09-19

  poetryGirl
så bra
2009-09-19

  Alexander Gustafsson
känner igen dimman
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth