Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv utan mor

så mycker som händer!!
som jag inte kan förstå.
alltid känns det som att det är mitt fel.
jag kan inte ändå på det!
jag kan inte ändra på mig.
du säger att jag är perfekt
men ändå klagar du.. ?

om du hade varit här mamma, hade du garanterat stått på min sida, stöttat mig, och hjälpt mig!
www.eehllen.blogg.se




Fri vers av Ellen Ottnargård
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård