Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Tro mig, det är slut
Orden finns inte kvar
Och snart gör inte jag det heller

Den onde kommer
Tar mig till hans boning

Ni begraver en kropp
Men inte en själ

För alltid kommer jag
Min själ, flyga runt
Rastlös, kan inte finna ro

Döden är ingen befrielse
Du lämnar alla bakom dig

Du tror livet är mörkt å dystert
Vänta tills du dör

Då finns inget kvar
Enbart sorg i din familj

Men i döden slipper du allt ont
Alla elaka människor
Allt hat




Fri vers av Shadowline
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-10-11 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline