Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor ska beröra

Jag vill inte linda in det
i svåra och vackra ord.

Jag vill inte skriva
för bara dom lärda.

Jag vill skriva för att
beröra.
Beröra varenda
jävel som läser.

För alla dom som är vanliga,
dom som är som jag.

Jag vill skriva naket.
Jag vill skriva rått.

För känslor ska inte
lindas in.
Dom ska vara
nakna
och jag ska vara sårbar


när ni läser
och förhoppningsvis blir
berörda.




Fri vers av Birfir
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir