Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens kraft

Stanna upp en stund och se på solen
som lyser genom trädets blad
på trädets skuggor som fladdrar lätt på marken
på solens strålar
som lyser upp även det mörkaste vrå
känn kylan som hänger i luften
låt vinden viska nyheterna i ditt öra
låt sinnet vara fri en stund från all stress
alla tankar som stormar genom ditt huvud varje sekund
låt själen andas efter att ha kvävt den så lång stund
glöm vad klockan är, glöm att skynda hem från jobbet
stå stilla en stund
låt vinden bära dina osynliga vingar
blunda och lyssna
titta och känn
naturens kraft inom dig




Fri vers av Phoenix
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-09-19 23:01



Bookmark and Share


  Amalia Bonaparte
Du är så mycket bättre än du var för två år sedan...
Vackert :) <3
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Phoenix