Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar når oss

En dröm förvärvar,
smärta,

fatala direktiv,
uppsatta möten ser oss nu vila,

ljugande vrak,
fördärvade sinnen,



guldkvinnan hörde,
då mötet såg,

samvaro,
exploderande sanning,

din orgasm,
timmar,

nattens balans,
sviktar,

väntan slut,
vi möttes ju,

du såg allt,
i en dröm av xanor föddes samvaron,

guldets makt styrde ej,
vi fann vår saga nyligen,

den röda poesin förringade de samlag dagen bjöd,
ditt ansikte inatt,

sken,
såg en kärlek,

visste tid,
simma,

vi,
viljan visste,

de två döda såg,
kände branden,

visste nu,
förvärvad,

sensibel dag,
visste,

magi i smärta,

kyssarna blöder




Fri vers av peter markurth
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-20 08:36



Bookmark and Share


  Lindsy
vackert.
tycker du har ett härligt sätt att skriva på
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth