Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande magi


Frihet tänder regnbågen,
ljuset styr,

du är,
en realitet,

natten delas nu,
vi känner,

det totala,
evighet berör,

du vet en värme,
friheten att se en blomma i mitt hjärta,

förblödande magi




Fri vers av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-20 08:37



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
perfekt peter!
2009-09-20

  Feminaz
Alldeles fin!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth