Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Dagen brinner smärta,
tar de lösa bitarna,

din kärlek,

avser kyla,

ser




Fri vers av peter markurth
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-20 08:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Detta korta berör, säger så mycket!
2012-01-17

  aol
få ord stark känsla
2010-06-09

    ej medlem längre
Imponerande hur du med så få ord kan förmedla denna starka känsla. Varje ord och formulering bär på så mycket betydelse och känslor.
2009-10-26

  Havsbris
Så sorlig vacker
poesi...

Som en suck eller
en tår rinnande,
som en längta
och innerlig saknad...

Ändå söt, ändå
hoppfull!!!
Smärta gör en
levande och känslor
starkare ;o))))

Bravo!!!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth