Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till henne


Balans


Du är en sanning,
din sång förenar,

din kropp i mörkret,
vi tar på saknaden tillsammans nu,

dominerar tiden,
du skälver till,

känner dig,
mjuk,

runt mitt kön,
en flicka,

den jag såg,
älska,

hon var vacker nu,
ser,

balans





Fri vers av peter markurth
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-20 08:39



Bookmark and Share


  Fånga dagen
skönt dikt åtrån skälver
kram ak
2009-09-20

  Ulf Lagerholm
intensiv, passionerad, smärtsam

"din kropp i mörkret,
vi tar på saknaden tillsammans nu,"

en berörande text
2009-09-20

  beam72
vacker
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth