Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakens natur

Trötta stormar,
barikader slår,

tystnaden segrar,
kärlek vänder,

sida,
boken ordlös,
ser,

de sömnlösa,
förtar saknad,

utan hjärtan,
drömmer lindring,
ångest styr en krossad början utav sakens natur,

svärmeri,
natten,

kyssarna,
vi var ju så angelägna,
förövaren styr,

de små,
väktarna,

anatomi drar,
nedåt,
flyr ditt helvete,

älskar,
skuggdröm,

blödande tår,
i hjärtat,
såg du de naiva,

de sekretessbelagda,
serösa triologiernas vetskap om vår kärlek sakna,

förtappad styrka,
styr säden,
i din fitta känns,

allt,
mjuk sanning,

våra eldar vet,
beröringen,
intellektuella svärmerier vid din grav,

ringaktar nu,
strukturerat hat,

basala,
mäniskor,
vänder,

tanken inåt,
nedåt,

smärtar,

bestående




Fri vers av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-20 09:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nej, jag går inte med på att kärleken vänder sida på två efter varandra följande rader, naturligtvis skall dessa ord allesammans trängas hopgyttrade på rad fyra, inte först på fyran och sedan slutligen även på femman... resten av texten hann jsg inte läsa men kommer förstås att återkomma då jag lugnat ned mig och hjärtat inte längre slår som dubbelslag av denna upplevelse
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth