Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensligheten

Enslig väktare,
förnimmer tid,

förtränger,
liv,

avsaknad undran,
bortom varat,

vetskap och logik,
drar,

utåt,
symetrisk tanke,

styr,
de svarta stenarna,

ditt hjärta lämnar,

liv




Fri vers av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-20 15:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert. lämnar liv efter sig...
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth