Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varat ser

Skruvade memoarer skriker skönhet,
bortom nattens ben,

saknader,
realiserar,

visdom,
själen ljuger liv,

defekta,
ser,

tvång,
de förkrossade,

styr utåt närhet,
slutet,

känslomörker,
drömmar ryser - fryser,

vinden genom hål,
förnimmer,

andnöd,
involveras,

du,
varat dödar sanningen,

de små,
förtalade,

varat tryter bort,
en dröm har talat,

raderade




Fri vers av peter markurth
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-20 16:07



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
kan slockna bara så där....med ett fingerknäpp
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth