Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderleksrapporter och Minnen

Jag vill inte minnas mer

vill inte förutsäga
vill
gå framåt
taktfast
mot det som finns
framför mig

väderleksrapporter, jag skyr dem
vill hellre bekänna varje steg
varje tid är sin egen
och låta vara


det sker och jag blundar
öppnar ögonen
sen är dagen

Min

Så ta Dina katastrofteorier
och smörj in dig i dem
som du brukar med solkrämen

Men tänk på att
skyddsfaktorn är låg
så blanda gärna ihop det med
konspirationsteorierna

Det kommer att öka
Ditt välbefinnande

med 50 procent

Men glöm inte
att kontrollera
vilka biverkningarna är


Själv ska jag

Blunda och

Ta ett steg

I taget




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 09:49



Bookmark and Share


  glittertindra
precis så, det man kan göra är att promenera och ta sig framåt..
2009-09-22

  Catharina Edin VIP
Att leva i nuet på sina egna villkor - fin beskrivning.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP