Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är stor




Förenade i saknad,
missanpassade i livet,

ville leva med det komiska,
löjeväckande åtbörder styr nu,

kärleken i hamn,
ser en åsna skratta högt,

åt min dumhet,
då snuten jagar araber i natten,

stämplar terrorister i sitt sinne,
vetskapen om din kommannde död är glädjande för många,

jag själv, skrämmer ingen,
jag dödar direkt,

då jag öppnat sardinburken och ätit färdigt,
stör mig ej,

ty jag är kär,
sade den stumme token till en säl idag,

jag känner eran smärta,
hjärtat styr nu,

logiken eskalerade ofta,
din fitta glänser i natten,

stoppar in kuken nu,
skön du är,

en använd oskuld,
förenade förevigt talar vi om diverse petitesser,

närmar oss Heidegger,
synen vacklar,

kyssar,
kärlek,

allt sker ju i mörker,
denna natt vände vi världen till vår fördel utan större svårighet,

stumma löften styr din ångest,
saknaden är stor,

mörker







Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-21 13:06



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Det med sälen va kul
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth