Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Solens sken



Solen

spelar i ditt hår,
vi är vana,

styrkan tryter,
dagen föddes utan förluster,

gamla hjärtan,
tillsammans utan att veta,

besitter dogmer i månljuset,
älskar till toner av en dröm,

där har jag huvudrollen,
ett cresendo utav vara,

det som bröt ned,
det som stal,

raserade,
räddade,

såg,
vulkanutbrotten,

svagheter,
fördolda i en kärlek,

prioritrad,
gravar ler nu,

ligger redan,
vilan blev för stor,

bär ett lik på mina axlar,
kadaver flyr ej,

älskar ej,
stinker sanning,

vet ,
vi är blott djur,

knullar varandra i natten,
gener styr,

mot öden,
ej i stånd att förstå eller veta,

något förgiftar,
tanken var gigantisk,

evig kärlek,
en dom,

bojan lyser med sin frånvaro,
men jag vet,

jag ser,
dig lida nu,

ser mina sår,
blöda,

jag dog denna morgon





Fri vers av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-21 15:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bra!
2009-09-21

  lycksele
Bra gjort!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth