Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätters kärlek

Realiserad känsla,
sanning varar,

solen i din sky,
de fatala,

mättad ångest,
sångerna,

de vi ser nu,
flyga fritt

gömda,
nätters kärlek,

styr,

varat




Fri vers av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-21 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth