Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia, något reviderad, det finns 2 versioner, den andra finns att läsa på carpediems sida.


kärlek kom i samarbete med carpediem

Mina dagar,
var av stål,

förenade,
tänkte sanning,

vi väntade,
samma tid,

dagar simmade,
framåt

evigheter uppstod,
dagens ljus,
genast,

ögon utav smärta mötte din kropp,
skötet,

blött, naket, du var kåt,
vår sanning,
kvinnan utav guld,

dina ögon glittrar,
själen speglar,
min

klarsyn,
vi möttes av en slump,

ljuset i din själ,

såg doften av en kärlek födas,
tavlor målas i en dröm,

verbala normer reagerar,
du var min,

kom nära nattens skönhet,

tanken,
stormar vilt

särar dina ben,
sanning flyter,

delad längtan
kåt flicka,


natten bär,
vetskap,

du,
kvider under mig,

ljuset kommer nu,
ser allt,

väntar nu,
i ett vara utav guld,

lever din saknad,
nära,

smärtar ej,
min längtan efter honom brann,

förväntan,
du bodde i mitt hjärta,

vi,
dina ögon log,

smekte,
kände våra kroppar darrar,


förväntan styr,
slutet på en mardröm,

förenade,
sinnen,
sanningarna kom,

kyssen,

ditt kön,
hård lem,

väntande,
ville nu,

allt,
kåt,

la mig ned,
förde in en hand,


din kuk i min skönhet,
du tog mig hårt nu,

knullade,
visste,

njöt,


du tog min oskuld nu,
kärlek vaknar,

förenas i en vördnad,
du fyllde mig med sperma,
vi,

låg tillsammans,
dina blåa ögon såg,

älskade till tonerna av
gryningsljuset,

jag såg kärlek födas i mitt hjärta,
nu är det vi,

kärleken var sann,

evig




Fri vers av peter markurth
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-21 17:07



Bookmark and Share


  poetryGirl
knepigt
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth