Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande neon förtär

Splittrad,
neonljus fryser,

rasar ner i strömmen,
dalande nivåer, delar,

ser dig,
vi kan,

veta diamanter,
lysa själar,

se en dröm,
falla in,

värdet,
de ensliga styr,

regelverk besitter,
sevärda välgjutna,

spåren njuter ,
kyssen,

spår i varats strössel,
ler,

sedvanlig gestaltning,
en ton,

dukad vetskap,

lyser




Fri vers av peter markurth
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-21 17:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Den här var annorlunda och mycket bra!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth