Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskas hyra

Vackert hus, gärna sekelskiftes med stora kakelugnar
för att värma frusna hjärtan

Ljusa rum med högt i tak för
dem som blivit kränkta, förnedrade och förminskade

Treglasfönster önskvärt
för extra skydd
för dem som saknat trygghet

Stora höga fönster
för dem som inte förmått
se konsekvenserna av sina egna handlingar

Bra akustik
för dem som ej fått göra sin röst hörd

Välmöblerat, bekvämt sällskapsrum
för dem som levt ensamma eller suttit inspärrade

Relax och spa-avdelning
för dem vars kroppar blivit hårthänt behandlade

Stort badkar
för dem som törstat

Välfyllt skafferi
för dem som hungrat


Även en stor trädgård önskas
för dem som aldrig fått känna jorden
under naglarna eller sett rosenknoppar
gå ut i blom


Slutligen önskas även
rymliga beteshagar och stall
för dem som tvingats leva instängda
och aldrig fått se dagens ljus

samt
en vacker plats att åldras värdigt på
för dem som bott för trångt, endast fått leva en
bråkdel av sin livslängd, blivit transporterade,
ihjälslagna, itusågade, nermalda och uppätna

-

Den som vet var detta hus finns, ombedes
kontakta mig snarast.
Priset är oväsentligt.

Med vänliga hälsningar,

"In my dream"




Övriga genrer av annabelle
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle