Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du mej



jag pratar med dej ibland
tysta ord

då skrattar det i mitt bröst

och jag vet att du hör

och ser mej

för du ler mot mej



närmare än någonsin förut
i en plötslig vindpust
kommer du
och
värmen sprids
inom


men just då, i den stunden
då vi besegrat
tidens och rummets begränsningar



just då
känns avståndet

så oändligt sorligt




Fri vers av annabelle
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 19:38



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Känner igen det här
2011-01-09

  Håkan Eklund
fångar perfekt den hopplösa kärleken. diktjaget som tillåter sig falla för den omöjliga. gå ut på den tunna isen, hålla den förbjudna frukten, låter sig svepas me känslor som hon vet hon inte bör ha.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle