Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt nya år


vågorna sveper
långsamt
in mot din nakna kind

ögonlocken
slutna


solen värmer
inifrån
där du står stilla
i snöyran

hjärtat slår lite lugnare

allt är bra


tiden

vill dej alltid väl




det här året
kommer att bli

det bästa

i ditt liv




Fri vers av annabelle
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 19:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Alldeles underbart ! Läser den sakta..o tar till mig varje ord. Skulle så gärna vilja att innebörden i orden föll in på mig..
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle