Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagarna



Snart kommer julen att vara över

och våren kommer att dröja

sen kommer sommaren att vara

alldeles för kort tid

och sen är det snart jul

igen




Fri vers av annabelle
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-21 16:28



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Men tänk på att allt däremellan är de små ögonblicken som betyder något. Det är trösterikt.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle