Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mej liten

det är enklare att skriva om mörker
det man vill bli av med
och samtidigt som man trycker ned
tangenterna
känner du dej inte något lättare
som om någon osynling
just tagit emot
allt det där
med sin öppna famn?


det är svårare att skriva om lyckan
för den vill man behålla
så länge det bara går

och solen och himlen
är så stora och överväldigande
och jag känner mej plötsligt
så väldigt liten


och varm




Fri vers av annabelle
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-16 19:12



Bookmark and Share


  Anna*
Insiktsfull och stämningsfull text! Applåder
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle