Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädelvisp





Barfota


killen 50+


färgsätter


stjärterummet


utifrån ett


övermoget


äpple


och smörjer


in ryggslutet


med vanilj


ädelvisp


Han vill


bli tagen


på allvar




Övriga genrer av blaite
Läst 308 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-21 19:20



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Helt suverän, du är så himla duktig, var får du allt ifrån:)
2010-02-15

  Spir@
Fy fan! Klockrent rolig o min dag e genast lite lättare... Hahaha...
2009-09-26

  Roula O
hihihi...tack, för alla goda skratt du medför med dina texter...kram!
2009-09-23

  Baystream
HAHAHA!!! Aaaah du är fan helt jävla klockren. Haha...!
2009-09-22

  beam72
HaHAHA
vet inte om man skall skratta eller gråta
tror jag gör både ok
2009-09-22

  sulimaa
Hhahahaah herregud ...mjaa jag kanske somnar bättre skrattande ..tur jag läste denna sist hahaha...
2009-09-21

    J. Herward
stjärterum haha!:D

this is great
2009-09-21

  stella
Hahaha...ja vem vill inte det?!
2009-09-21

  etthjärtaäralltidrött
Förlåt, men nu tokskrattar jag också...
2009-09-21

  Junitvillingen
Kan inte låta bli att tokskratta!!!! "Tagen på allvar" - kan tolkas på fler sätt än ett, hehe;-)))
2009-09-21

  Suzy med punkterna
Fy ***
Motbjudande.
Du lyckas med kännbara reaktioner.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite