Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personalen





Eftersom du


bara var


min pappa


kändes det


ganska


självklart när


personalen


fråga om


jag ville


skära ned


dig från


taket




Övriga genrer av blaite
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-21 21:03



Bookmark and Share


  Roula O
fantastiskt bra, vännen!
2009-09-23

  Suzy med punkterna
Du är en begåvning helt klart.
2009-09-22

  Hans Christian
Ursäkta språket: "Fy fan va bra"
2009-09-22

  Baystream
Men... Blaite, du är... är... ja dina ord är otroligt hårda och varje gång samma sak, man läser dina texter och blir lika slagen varje gång. Är aldrig beredd för din punchline. Snyggt.
2009-09-22

  sulimaa
Meeen vännen ...och jag som ska sova snart....
2009-09-21

  Myself
får rysningar,kan det vara så grymt?
2009-09-21

    leelee
Ungefär som att klippa navelsträngen....
2009-09-21

    J. Herward
wow o_o det är galet

...snyggt skrivet
2009-09-21

  Lili Samuelsson VIP
fasiken vad du är bisarr här
och skön och jag gillar det
2009-09-21

  etthjärtaäralltidrött
Illamåendet sköljer över mig när jag läser, att beröra, det kan du.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite