Jag har stängt av...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har stängt av...




Kallt stål





Tårar blir till ispärlor
på mitt gråblåa yttre
mitt iskalla yttre

 




Övriga genrer av Edrik
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-10-12 15:52



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Det yttre kan dölja mycket!! vad finns därinne månne??? Bra skriven!
2005-10-13

  JMR
En fin bild, med kalla ord.
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik