Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgänglig

Jag undra om det är just för att det rimmar på arsel
som man känner sig så nere av ett varsel?




Fri vers av Edrik
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 15:58



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
maybe, maybe not
hur som helst
så är det ingen mening att slicka röv
det kommer alltid ny skit
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik