Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi finns inte

Ingen har tänkt på det
men det är ingenting
mina ettor och nollor
en dators tingeling

Allt jag skriver
som ni ser
försvinner
när ni släcker ner

Jag finns inte
utan ström
orden bor
i en serverdröm

ADJÖ!




Fri vers (Fri form) av Edrik
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inför "alltets väsen" är vi inga sifferkombinationer.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik