Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslooser

Trygg ock säker
i många år
så kommer hon
som bara jag förstår

Sveper mig bort
för en liten stund
Väldigt kort
älskandes lund

Kan inte glömma
svär åt mig själv
sluta drömma
Kärlekens älv

Hon äger ånger
Åtrå hos mig
Eldkvarns sånger
diktar för mig

Hon smekte mitt ego
ljuset flödade in
isärplockad som lego
inte längre din




Fri vers (Fri form) av Edrik
Läst 754 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-26 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik