Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrånande

Du flödar i mig
rinner i mitt blod
allt jag säger
är färgat av dina ord


Som att se reprisen
som att känna igen
där kom hon
kärleksvarelsen

Tryggt ligger vår väg
snitslad i våra öden
färdigbokad resa
ända fram till döden

Ögon som ser mig
mer än något annat
hos dig hade hjärtat
med glädje fått stannat




Fri vers av Edrik
Läst 670 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik