Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avser kämpa för en kärlek




Se mig vandra,
ensam,

in i dimman,
väntan,

varade en livstid,
utan visdom,

visioner,
blödande nyanser,

samanfogar glädjen med helvetet jag sett,
de mångas väg,

klarheterna,
nätter,

penslar,
duken ler i mörkret,

konkret,
månen talar,

skiner,
natten är ett tempel,

läste ofta om villrådiga mäniskor,
de var ensamna i hjärtat,

gyllene,
vi är ju blott ett fåtal,

som ser,
de sanningar vi skapar,

lever som sig bör,
brotten sonar vi imorgon,

oskuldsfulla själar,
ty jag är en mördare,

böldpest,
vet allt om sorger,

samveten skriker efter lindring,
heroinet flödade engång fritt i mina vener,

de av guld du sparat,
på väggen,

inbyggda i din ångest,
brevid min styrka,

uber alles,
oder es ist egal,

etwas,
nu skådar jag det ni aldrig ser klart,

möter nog det alla fruktar nu,
rak i ryggen,

mantelrörelsen klickar ensligt i natten,
avser kämpa,

till slutet






Fri vers av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-22 16:40



Bookmark and Share


  walborg
Blir så glad att läsa denna starka text med insikt och styrka och vilja och mål. Att kämpa för en kärlek - finns inget värdigare mål med att vilja leva tycker jag.
2009-09-22

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt
2009-09-22

  LenaJohansson VIP
mycket bra. jag läser insikt, göra ett val med än, en viss, uppgiven känsla förnimmes
2009-09-22

  blaite
Mycket bra om de sanningar vi själv slåss emot..Mvh Blaite
2009-09-22

    Ken Cassel
Riktigt bra faktiskt
Jag kan känna din frustration i denna

Mvh

Ken
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth