Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasets rike

Ler du i min själ,
kan ej se,

sjunkande helveten,
besegrad av en dröm,

de förhatliga,
ärren,

din kärlek når mig,
fallande ser,

vi,
saknaden,

eoner skiljer,
glasets rike,

väcker




Fri vers av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-22 18:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
skör kärlek. fint
2009-09-22

  Suzy med punkterna
Väcker....fint
2009-09-22

  walborg
Så kristallklara bilder - sprött och fint och smärthårt ...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth