Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon då allt kändes bra


Du är så varm och jag är bara kall

Kontrasten blir ljummen

Om du inte gör det tvärtom

Täcket är åt fel håll

Vänder på mig själv istället

Tänker på allt vi gjort

Gör inget, ligg still och säg inget

Vill inte bli stekt

Jag är bara fläsk nu, har blivigt det

Degklump

Du kan forma mig hur du vill

Du går upp och lämnar en grop

Jag låtsas slumra

Ramlar ner i gropen

Tar tillslut upp hela sängen

Skönt, underbart

Känner din blick i nacken

Vänder mig till rygg

Tar emot ditt leende genom gäspen

Ler själv och blir lite varm

Tack, äntligen

Säg: Vill du ha kaffe?

Så blir allting perfekt




Fri vers av KlaraLi
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-22 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KlaraLi
KlaraLi