Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saknad

Strömmar nedför saknad,
sanning värker,

domnar bort,
själen flyger i ditt hjärta,

syntetisk dröm,

älska




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-22 19:32



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
smärtsamt stark
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth