Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyansen av en dröm

Beskuren vila,
öppet hjärta gömmer,

stavelser av guld,
dina ögon flyter in i saknaden,

de häpna ser vår kärlek skymma,
vintern avser smärta era själar,

nyansen av en dröm,

flyter




Fri vers av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-22 20:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Väldigt bra, gillar odvalen
2009-09-23

  Fånga dagen
bra stark
kram ak
2009-09-23

  stenen/ Yv Ericsson
Hm, förstår inte riktigt
Men s¨är jag ju en av "Dumskallefolket"
2009-09-22

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår att det här är poesi
eftersom det inte är någonting
annat och det känns ju för själen
liksom salvia (läke- och kryddväxt)
2009-09-22

  poetryGirl
fin
men 'ögön'
2009-09-22

  flickan i spann
beskuren vilja, vackert enligt min mening!
2009-09-22

  flickan i spann
beskuren vilja, vackert enligt min mening!
2009-09-22

  kärleks ängel
så gripande!!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth