Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resultatet..



du

slet ur

bit för bit,

ända tills du hade hela



åt dem

framför min tiggande

blick,

spottade ut dem i mitt ansikte



log

hånande

skrattade när du vände ryggen till,












av stolthet
















Fri vers av m.ricknell
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-22 22:26



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, du e jäkligt duktig...
2009-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
en predators verk, väl fångat, i bur får hoppas:)
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell