Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliten

Sliten,
närhet,

rymder styr,
färden leker,

med ditt hjärta,
allena,

ängsligheten brinner,
de fragila,

kärleksdöd i gryningen,
vinden känner,

dina andetag inatt,

allting varar

bruten vetskap,

dalar




Fri vers av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-22 23:47



Bookmark and Share


  lycksele
Bra dikt!
Har en låg början, blir högre, dalar igen
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth