Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släckte eldar nu

Början,
ser en eld,

ditt hjärta i min själ,
vi,

tillsammans,
nu i natten,

kärleken är här,
tar dig sedan,

kysser dina läppar,
vet om,

de som grät i tystnaden,
utanför,

drömmarnas logik,
dog de,

fastsmetade i dyn,
utan mig,

jag släckte,
eldar,

nu




Fri vers av peter markurth
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-22 23:59



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag gillar tändaupp små eldar...
2009-09-23

  Fånga dagen
brännande bra
kram ak
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth