Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket

Hur kan det kännas så här?

När allt är så underbart.
Bart under ni vet, helt naket, öppet och ärligt.

Är det så?

Skälvande avklätt, in på bara benmärgen,
kanske för.. censur?

Men och Andra sidan,
till täppt.
Och försök att kika ned i dekolletaget,
lätta lite på blusen
gör så att vinterskruden..
..sätts på.

Så är det så?
Men varför då?




Fri vers av Burre
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burre