Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade aldrig någon storebror, men det fanns någon som hade funnits där hela mitt liv. När jag var liten såg jag honom som min bror, sen försvann han. (2001-12-27) R.I.P.


Saknaden efter dig

Saknaden efter dig
nu när du inte längre finns hos mig
bryter sig genom tystnaden,
och du finns alltid här
utan att vara närvarande.

Du försvinner inte
utan stannar för evigt i mitt hjärta,
liksom minnena av dig
som jag bär inom mig.
De förevigar din existens.

Livet går vidare.
Dagar och nätter rullar förbi på rutin.
Snön som föll vit den vintern
smalt och suddade ut alla spår,
men jag hör fortfarande fotstegen.

När du inte rör vid mig
och armen runt mina axlar avlägsnats.
Närheten försvann med vinden,
din värme och din kärlek för mig.
Däremot tänker jag fortfarande på dig.




Fri vers av B-Nita
Läst 1353 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-23 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En självupplevd stund lika tydlig som evigheten. Förmedlad med egna ord.
2022-12-18

  Tim Sterner
En vacker och oerhört stämningsfull dikt. Saknad är ett tema som ofta figurerar inom alla former av kulturyttringar, inte minst inom poesi, men det är en ständigt aktuell känsla och därmed kommer den aldrig att bli utsliten. Tack för det du förmedlar. Fortsätt med det.
2009-10-30

  dead_prez
du skriver fantastiskt. mållös.
2009-10-16

  Jean-Michel Orblin
Bra skrivet om saknad du har fångat det!
2009-09-24

  Peter Jr Eriksson
denna är undebart vacker!
2009-09-24

    ej medlem längre
du har berört mig
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita